Achter Meisje op zee zit ik, Sietske Mol, Chief Storyteller als in: schrijver, tekstschrijver, facilitator, bedenker en maker. Ik heb diploma’s en ervaring (zie LinkedIn), te vaak zin in drop en een kat die Witlof heet. Op mijn bureau liggen allerlei briefjes, met goede en betere ideeën, en dingen om te onthouden. Op eentje staat: Tobt niet, het komt toch anders. Gepikt van een grafsteen op het kerkhofje vlakbij mijn huis (ik had er niets te zoeken maar kennelijk wel iets te vinden). Wat een goed advies! Echt iets voor mij. Want allejezus, wat gaat er veel mis. Vleermuisvirussen, godsdienstoorlogen, smeltende ijskappen en bevriezende politici. Beur mij maar op met een aanlokkelijk motto en een goed verhaal. Zo een waarin penarie gepaard gaat met veerkracht, vindingrijkheid en hoop. Een verhaal waar de moed in m’n tenen zich aan kan optrekken. Opdat ze in beweging blijven, opdat het anders komt.

Sietske Mol

Met mij in zee is een goed idee...

… als je een creatief brein met bakken verbeelding en een scherpe pen zoekt om een verhaal te vertellen, bijvoorbeeld over postbodes en andere onmisbare schepsels, een historisch moment, een thema op school of een plan in de wijk.

… als je zelf iets te vertellen hebt en gelooft, hoopt of net als ik zeker weet dat storytelling je verder gaat helpen. Dan creëren we samen zoiets als het verhaal van je organisatie of dat van degene voor wie je het allemaal doet. Ik help je, stap voor stap, met beproefde werkvormen, prikkelende vragen en een scherpe pen. De opbrengst is een verhaal waarin je jouw missie, visie, idee of plan 100% herkent, in taal die bij jou en je bedoeling past, zodat je het met vuur en vlam vertellen kan en anderen aansteekt met jouw ideaal.

Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Laten we kennismaken, ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal!

Meisje op zee
Sietske Mol
Clarastraat 3
5366 AK Megen
sietske@meisjeopzee.nl
06 41196776