Achter Meisje op zee zit ik, Sietske Mol, Chief Storyteller als in: schrijver, schrijf- en storycoach, bedenker en maker. Ik heb diploma’s en ervaring (zie LinkedIn), te vaak zin in drop en een kat die Witlof heet. Op mijn bureau liggen allerlei briefjes, met goede en betere ideeën, en dingen om te onthouden. Op eentje staat: Tobt niet, het komt toch anders. Gepikt van een grafsteen op het kerkhofje vlakbij mijn huis (ik had er niets te zoeken maar kennelijk wel iets te vinden). Wat een goed advies! Echt iets voor mij. Want allejezus, wat gaat er veel mis. Vleermuisvirussen, godsdienstoorlogen, smeltende ijskappen en bevriezende politici. Beur mij maar op met een aanlokkelijk motto en een goed verhaal. Zo een waarin penarie gepaard gaat met veerkracht, vindingrijkheid en hoop. Een verhaal waar de moed in m’n tenen zich aan kan optrekken. Opdat ze in beweging blijven, opdat het anders komt.

Sietske Mol

Met mij in zee is een goed idee...

... als je iets te vertellen hebt als ondernemer, maker of leider (en dat heb je!) en wel wat hulp kunt gebruiken bij het vinden van de pit, pointe en poëzie in je verhaal. De rode draad in alles wat jij deed, weet, doet en kunt, en die jou en je fans vertelt waar jij van bent. Ik vaar een stukje met je mee en help je te zeggen wat je bedoelt, zodat de ander het ook voelt.

Op Drift concept en tekst

... als je een creatief brein met bakken verbeelding en een scherpe pen zoekt om een verhaal te vertellen, bijvoorbeeld over postbodes en andere onmisbare schepsels, een historisch moment, een thema op school of een plan in de wijk. Ik vaar naar je toe, gooi mijn anker uit en duik de diepte in, op zoek naar de personages, de clou, het verhaal. En daar maak ik dan iets heel bijzonders van.

Laten we kennismaken,
ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

Meisje op zee
Sietske Mol
Clarastraat 3
5366 AK Megen
sietske@meisjeopzee.nl
06 41196776