Storytelling & storylistening

Ahoi, jij wilt iedereen aan boord! Gelijk heb je. Ik help je graag en heb voor het gemak mijn aanbod in een hokje gestopt. Maar ieder mens, iedere organisatie en iedere ontwikkelvraag is anders, dus werk ik altijd op maat. Samen kijken we wat er nodig is en hoe ik kan helpen; met een of meer werksessies, een langer traject of een compacte workshop. We werken altijd toe naar een concrete opbrengst waarmee je vooruit kunt.

Een krachtig en waarachtig organisatieverhaal helpt je te dromen, te delen, en te doenHet gaat over wat jou en je klant werkelijk bezighoudt, en hoe jij van waarde wilt zijn. Waar smacht je (klant) naar, wanneer stuntel(t) je (klant) nog en hoe overwin(t) je (klant)? Waar draait het allemaal om en wat gooi je overboord voor nog meer focus? Tof om te onderzoeken, essentieel om te weten en te vertellen. 

Dit traject is ideaal voor managementteams en – voor maximaal effect – het hele team

Bijvoorbeeld Het verhaal van je kindcentrum >>

Ware leiders hebben een waarachtig verhaal. Hoe klinkt dat van jou? Wat is jouw missie en visie, welke verandering is volgens jou nodig en wat mag juist worden gekoesterd? Met een krachtig en waarachtig verhaal neem je anderen mee en zorg je ervoor dat jouw ideaal terechtkomt in de hoofden en harten van de mensen die het met jou gaat verwezenlijken. Met zo’n verhaal doe je hen en jezelf een groot plezier, want het geeft duidelijkheid, betekenis en richting, het begin van échte verandering.

Klaar om jouw ideaal met de wereld te delen? Dan gaan we samen aan de slag!

Je bent trots op wat jullie hebben bereikt. En toch, als je de feiten en cijfers op papier zet, voel je vooral frustratie. Want die feiten en cijfers vertellen niet het hele verhaal. Ze laten niet zien welke reis jullie al hebben afgelegd, welke inzichten jullie onderweg hebben opgedaan en vooral: hoe jullie elke dag het verschil maken in het leven van anderen. En juist die betekenis is waar het uiteindelijk om draait. 

Wil je voortaan met verve en vuur vertellen hoe het werkelijk gaat? Zet dan de kracht van storytelling in. Tijdens deze werksessie help ik je op weg! 

Benieuwd wat storytelling nu eigenlijk precies is en wat verhaalkracht voor jou en jouw organisatie kan betekenen? Ik neem je mee langs de ins en outs en laat je vooral zelf ervaren en doen. Storytelling is geen blabla, maar een manier van communiceren die we terecht steeds meer waarderen. Want het delen van verhalen is krachtig, waarachtig en allemachtig prachtig, wanneer je eenmaal snapt waar het om draait. Je zult ontdekken dat ook jij een vat vol verhalen bent waarmee je een ander (collega’s, teamleden, klanten, stakeholders) op jouw manier kunt raken. Geen trucs of marketingmagie, gewoon tappen uit je eigen gezwoeg, geblunder en getriomfeer. Aanstekelijker wordt het niet!

Meer weten? Neem dan contact op!